Licensed Greencraft Traditional Alexandrian Craft Wicca

Greencraft Wicca Privacy

 

Merry Meet beste Greencrafter,

Met veel plezier houden we je regelmatig op de hoogte van hetgeen er leeft binnen de Greencraft gemeenschap. Regelmatig sturen we je berichtgeving rond de diverse events die er doorheen het jaar plaats vinden. Je kan gebruik maken van het uitgebreide Greencraft cursusaanbod – noem het onze “digitale bibliotheek” – die we voor jou beheren. Dit alles is mogelijk omdat jij jouw akkoord gaf om deel uit te maken van onze databasis van mensen die tot de Greencraft wicca traditie behoren en je ook jaarlijks jouw traditiebijdrage betaalt.

Greencraft Creations vzw staat in voor de bescherming en respectvolle behandeling van jouw persoonlijke gegevens. Volledige transparantie is voor ons dus van uiterst belang. In het kader van de vernieuwde privacywetgeving (AVG - GDPR) van 25 mei 2018, wensen wij dan ook onze privacyverklaring met je te delen:


• Wij houden je e-mailadres bij om je via mail regelmatig op de hoogte te houden van onze verschillende events.
• Wij houden je e-mailadres, naam, woonplaats en een aantal wicca gerelateerde gegevens bij om je via een beveiligde login toegang te verlenen tot het Greencraft cursusmateriaal.
• Indien je binnen onze traditie de rol van groeps- of covenleider hebt, houden we ook je telefoonnummer en volledig adres bij om onderlinge interne communicatie te vergemakkelijken.
• Indien je lid bent van de vzw of deel uitmaakt van één van de vrijwilligers teams van de vzw houden we ook je telefoonnummer en volledig adres bij om onderlinge interne communicatie te vergemakkelijken.
• Je gegevens worden op vertrouwelijke wijze digitaal bijgehouden op het secretariaat en de toegang ertoe is beveiligd.
• In geen geval verkopen of geven wij je gegevens door aan derden of gebruiken we deze voor andere doeleinden dan hierboven vermeld.
• Je kunt op elk moment vragen je gegevens aan te passen door een mail te sturen naar het Greencraft secretariaat « info@greencraftwicca.org».
• In de toekomst zul je onze communicatie automatisch verder blijven ontvangen en toegang blijven behouden tot ons cursusmateriaal. Wens je dit niet langer, dan kun je je steeds laten uitschrijven door een mail te sturen naar het Greencraft secretariaat « info@greencraftwicca.org».
• Wanneer je besluit de Greencraft wicca traditie te verlaten, zullen je persoonlijke gegevens en je account voor het cursusmateriaal automatisch verwijderd worden uit onze databasis.

We hopen je in de toekomst, seizoen in seizoen uit, verder op de hoogte te mogen houden van het reilen en zeilen van onze mooie gemeenschap, van onze gekende en speciale events.

We zijn heel blij dat ook jij deel uitmaakt van onze Greencraft wicca traditie en bedanken je voor je steun en verbondenheid!

 

Het GreencraftTM Creations vzw bestuur

Albijon, Eostrel, Kara, Lupus